Kirsi Väisänen TTT-lehden uudeksi päätoimittajaksi

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Kirsi Väisänen on valittu Työ Terveys Turvallisuus -lehden uudeksi päätoimittajaksi. Viimeksi Koti ja maaseutu -lehden toimituspäällikkönä työskennellyt Väisänen on kokenut journalisti, joka tuntee jo entuudestaan TTT-lehden toimialaa.

Väisänen on opiskellut Helsingin yliopistossa koti- ja laitostalousteknologiaa sekä työ- ja aikuiskasvatustieteitä ja työskennellyt aiemmin ProAgriassa, Työtehoseurassa sekä aikuiskoulutuksen parissa. Koulutukseltaan hän on maatalous- ja metsätieteiden maisteri.

Uusi päätoimittaja haluaa koota lehden lukijat ja muut työhyvinvoinnin ja -turvallisuuden toimijat verkostoksi muun muassa sosiaalisen median avulla.

– Dialogisuus lisää lehden kiinnostavuutta ja lukijoiden sitoutumista sen sisältöihin, hän uskoo.

Kirsi Väisänen asuu perheineen Keravalla. Hän on innokas liikunnan harrastaja mutta ei tuhlaa aikaansa välineiden kanssa säätämiseen.

– Parasta on päästä liikkeelle kotiovelta lenkkitossuilla tai pyörällä. Harrastan vuodenkierron mukaan; syksyllä ja talvella teen käsitöitä ja kierrän konserteissa ja näyttelyissä, keväällä alkaa innokkaan kotipuutarhurin sesonki taimien kasvatuksella. Rakkain ajanvietteeni on lukeminen, jota siivittää viime syksynä aloitettu lukupiiriharrastus.

Kuva: Juha Somby

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *