Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10§:n mukaiset rekisteriselosteet

Rekisterien pitäjä

Työ Terveys Turvallisuus -lehti/TTT Kustannus Oy
Pohjantie 3
02100 Espoo

TTT-lehden verkkopalvelun käyttäjärekisteri

Kempulssi Oy:n tytäryhtiön TTT Kustannus Oy:n kustantaman ja julkaiseman Työ Terveys Turvallisuus eli TTT-lehden verkkopalvelun kokoamia henkilötietoja käytetään käyttäjärekisterin ylläpitämiseen ja käyttäjätunnuksien valvomiseen. Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille tai käytetä ilman asianomistajan lupaa muuhun kuin TTT-lehden ja sen sähköisten kanavien sisällön jakamiseen palvelun käyttäjille sekä TTT-lehden ja TTT Kustannus Oy:n palveluiden kehittämiseen.

Rekisteri sisältää TTT-lehden verkkopalvelua käyttävän asiakkaan tiedot (jos asiakas on organisaatio, myös yhteyshenkilöiden nimet), osoitteen, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen, asiakasnumeron, käyttäjätunnuksen ja organisaation IP-osoitteen (jos se luovutettu rekisteriin). Jos asiakkaan yhteystiedot muuttuvat, hänen on ilmoitettava ajantasaiset tiedot TTT-lehden osoiterekisteriä ostopalveluna hoitavalle iO-Kustantajapalvelut Oy:lle, jonka sähköpostiosoite on asiakaspalvelu(at)kustantajapalvelut.fi ja puhelin 03-4246 5370. Muuttuneet yhteystiedot voi lähettää myös osoitteella: Kempulssi Oy/TTT-lehti, Asiakaspalvelu/iO Kustantajapalvelut Oy, PL 115, 30101 Forssa.

Säännönmukaiset tietolähteet
Henkilötietoja kerätään ainoastaan niiltä, jotka ovat tilanneet palvelun käyttöönsä. Niitä ei täydennetä muilla tavoin.

Rekisterin suojaus
Kerätyt tiedot on suojattu käyttäjäoikeuksilla ja ovat vain TTT Kustannus Oy:n käytössä.

Tarkastusoikeus
Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa, mitä tietoja hänestä on rekisterissä. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ottamalla yhteyttä iO-Kustantajapalvelut Oy:öön, jonka sähköpostiosoite on asiakaspalvelu(at)kustantajapalvelut.fi, tai TTT-lehden toimitukseen, sähköposti: tilaukset(at)tttlehti.fi.

TTT-lehden kilpailuvastausrekisteri

Kilpailuihin osallistuneiden henkilötietoja käytetään arvontoihin ja TTT-lehden uutiskirjeen jakeluun, ellei asiayhteydessä erikseen mainita muusta käytöstä. Kilpailuihin annettuja yhteystietoja voidaan käyttää TTT-lehden, sen verkkopalvelun ja TTT Kustannus Oy:n markkinointiin, jos asianosainen ei sitä erikseen kiellä. Kilpailurekisterin tietoja ei luovuteta edelleen kolmansille osapuolille ilman asianosaisen lupaa.

Rekisterin sisältämät tiedot
Kilpailuihin osallistuneiden tiedot tallennetaan. Yleensä kilpailuihin osallistuvalta pyydetään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisterin henkilötietoja kerätään TTT-lehden ja sen verkkopalvelun kautta, eikä rekisterin tietoja päivitetä muista tietolähteistä.

Tarkastusoikeus
Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa, mitä tietoja hänestä on rekisterissä. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ottamalla yhteyttä TTT-lehden toimitukseen, sähköposti: toimitus(at)tttlehti.fi.

TTT-lehden uutiskirje

Henkilötiedot ovat osa TTT-lehden uutiskirjesähköpostilistaa, joka koostuu yksittäisistä sähköpostiosoitteista. Sähköpostiosoitteita käytetään TTT-lehden, sen verkkopalvelun ja kustantajan uutisointitarkoituksiin ja markkinointiin. Uutiskirjeet ja uutiskirjeen tilaajille lähetettävät suorapostitukset sisältävät journalistista aineistoa sekä mainoksia. Ne voivat sisältää myös TTT-lehden ja sen kustantajan yhteistyökumppaneiden uutisia. Sähköpostiosoitteita ei luovuteta kolmansille osapuolille tai käytetä ilman asianomistajan lupaa muuhun kuin tässä kappaleessa jo mainittuihin tarkoituksiin.

Säännönmukaiset tietolähteet
Sähköpostiosoitteita kerätään niiltä, jotka ovat tilanneet TTT-lehden, ovat itse ilmoittaneet halukkuutensa tai heidän työnantajansa on ilmoittanut heidän yhteystietonsa uutiskirjeen vastaanottamiseen, ovat osallistuneet TTT-lehden kilpailuihin tai ottaneet muuten yhteyttä toimitukseen ja jotka eivät ole erikseen kieltäneet sähköpostiosoitteidensa käyttöä TTT-lehden viestinnässä.

Tarkastusoikeus
Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa, mitä tietoja hänestä on rekisterissä. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ottamalla yhteyttä TTT-lehden toimitukseen, sähköposti: toimitus(at)ttllehti.fi.